top of page

Hvem trenger vi?

  • Lokale ambisiøse messingblåsere og perkusjonister

  • Musikere under utdanning og ferdig utdannede musikere

  • Etablerte amatørmusikere på jakt etter større utfordringer/miljøskifte

  • Nyinnflyttede i Trondheimsområdet eller deg som planlegger å flytte hit

 

Ta kontakt med oss dersom du kan tenke deg å være med i bandet. Vi tar alltid gjerne en prat om fast plass, fremtidig engasjement, vikariater eller muligheten til å delta på en eller flere av IBBs øvelser for å bli bedre kjent med deg, og du med oss. IBB øver på onsdager fra 1830 til 2130 på gamle Ringe videregående skole. Opptak av nye medlemmer vurderes på bakgrunn av musikalske referanser, intervju og et eventuelt prøvespill.

Hva tilbyr vi?

 

IBB har som formål å fremføre musikk av høy kvalitet for forskjellige blåsebesetninger, både ved å arrangere egne konserter og ved å delta i andre arrangement. IBB skal gjennom sin virksomhet fremme brassbandmediet i Midt-Norge.

Ila Brass Band kan blant annet tilby deg følgende:

 

  • Musikalske utfordringer i et ambisiøst miljø.

  • Anerkjente norske dirigenter og instruktører. De senere år har Ila Brass Band blant annet samarbeidet med organisten Iver Kleive, trompetisten Tine Thing Helseth, komponist og musiker Henning Sommerro, samt dirigentene Bjørn Sagstad, Philip Hannevik, Adam Cooke, Magnus Brandseth, Stig Mærsk, Howard Evans og Thomas Rimul.

  • En ryddig og profesjonell administrasjon som bidrar til gode arbeidsforhold og kvalitetssikring av alle våre aktiviteter.

  • Et godt sosialt miljø som bidrar til et solid grunnlag for personlig utvikling, både musikalsk og gjennom ulike verv i styre og utvalg.

Hva forventer vi?

 

For å nå våre målsetninger er vi avhengig av at alle medlemmene i organisasjonen bidrar. Dette innbærer en profesjonell holdning til forberedelse og oppmøte. Som en frivillig organisjon er vi også avhengig av at medlemmene påtar seg ansvar i form av arbeidsoppgaver utover de musikalske.

Kontakt oss!


E-post: styret@ilabrassband.no 
 

 

20240210-NMbrass24_IIa Brass_foto_John_Vint (4)_edited.jpg
20240210-NMbrass24_IIa Brass_foto_John_Vint (15).jpg
bottom of page